dvsc újpest

Az Eurosport az Ön forrása a legfrissebb mérkőzés frissítésekért. A második vonalból egy évad után feljutó DVSC az első fordulóban a Honvéd otthonában nyert 41-re a nyitányon így hatalmas volt az érdeklődés a csapat első hazai meccse iránt.


Tomislav Mazalovic Otp Bank Liga 10 Fordulo Honved Dvtk Otp Bank Otp Sports

Megvan a legjobbak sorrendje.

. Follow the OTP Bank Liga live Football match between DVSC and Újpest FC with Eurosport. Debreceni VSC - Újpest 2003. The match starts at 445 PM on August 8th 2021.

Különleges mezben lépnek pályára a születésnapon. Catch the latest DVSC and Újpest FC news and find up to. A nap reggel gyermek labdarúgótornával indul a pallagi akadémián majd 12 órától már streetfood-dal és különböző szabadtéri játékokkal várnak mindenkit a Nagyerdei Stadionnál.

A debreceni futball ikonjait ismerték el a szavazók. 1 day agoA klub 120. A DVSC Shop kínálata tovább bővül.

Remek gesztus nőnap alkalmából - videó. FOOTBALL NB I ROUND 24 230 pm. Csak kattints a kiválasztott ország nevére a bal oldali menüben és válaszd ki a követni kívánt bajnokságot bajnoki eredmények kupaeredmények egyéb meccsek.

Scores stats and comments in real time. Paks - Debreceni VSC 0204. 8 év után sikerül.

Kulcsemberek hiányoznak az ünnepi rangadón. A születésnap fénypontja nyilván a Loki-Újpest rangadó ám a mérkőzésen kívül is lesz program bőven hívja fel a figyelmet a DVSC honlapja. Forduló DVSC Újpest FC 4-0 0-0 összefoglalóIratkozz fel az MLSZ TV csatornájára.

Születésnapján fantasztikus hangulatban várta az Újpest elleni mérkőzést Debrecen városa. évét az idén ünneplő DVSC egymást követő második alkalommal kapott ki az NB I-ben. Debrecen Nagyerdei Stadium Camel.

A DVSC az Újpestet fogadja és a Loki pont ma ünnepli alapításának 120. A DVSC szerdán közölte hogy a szurkolók szavazatai alapján a klub történetének legjobb játékosa a 11-szeres válogatott négyszeres magyar bajnok Sándor Tamás lett. Legutóbbi hírek Fontos győzelem.

Fordulóval folytatódik az OTP Bank Liga a DVSC szombaton 1930 órától tv. új szurkolói póló és remek borok. évét az idén ünneplő DVSC egymást követő második alkalommal kapott ki az NB I-ben.

OTP Bank Liga 24. A klub legendáit a szombaton 1430-kor kezdődő Debreceni VSCÚjpest mérkőzés kezdőrúgásánál is köszönthetik a drukkerek. 1 day agoA fennállása 120.

Ünnepi meccsel kezdődik a szombati játéknap az NB I-ben. DEBRECENI VSC ÚJPEST FC BACKGROUND INTERESTING SIGHTS So far they have had 105 matches in the Hungarian lead the eternal. Április 24-én vasárnap 17 óra 30-tól lesz a Derbi.

M4 Sport az Újpest otthonában lép pályára. A DVSC csapata fogadta az UTE alakulatát a labdarúgó NBI. Debreceni VSC - Zalaegerszeg.

Értékes pontokat szerzett a Loki vasárnap Felcsúton miután 2-0-ra nyert a Puskás Akadémia otthonában. Zúgott a taps a Nagyerdei Stadionban. Watch the OTP Bank Liga event.

A Debrecen több mint nyolcvan percen át emberelőnyben futballozva de kétgólos hátrányt ledolgozva játszott 2-2-es döntetlent a vendég Újpesttel a labdarúgó. A mérkőzés 2-2 arányú döntetlennel zárult. DVSC - Újpest FC live on Eurosport.

A hazaiak 8 ponttal csak a 12. Az Újpest már az 5. Az ünnepi alkalmából a klubvezetés már jóval a mérkőzés előtt várja a szurkolókat a Nagyerdei Stadionnál ahol.

Croizet jobb oldali beadását követően Zivzivadze közeltől a léc alá vágta a labdát 01. A teljes összefoglalója statisztikákkal és kiemelt eseményekkel. Debreceni VSC-Újpest FC 1-2 0-2 Debrecen 6011 néző v.

évfordulóját a DVSC amely ezen a napon az Újpest csapatát fogadja az NB I 24. Az DVSC eredményei real-time frissülnek. A győztes visszatérés megtette a hatását Debrecenben.

Az első félidőben egyértelműen jobban futballozott riválisánál a vendég Újpest amely már az ötödik percben előnybe került Zivzivadze révén majd a szünetig sokkal többet birtokolta a labdát a házigazdáknál és. 1 day agoA fennállása 120. A DVSC csapata fogadta az UTE alakulatát a labdarúgó NBI.

Joan Carrillo a meccs előtt leszögezte tudja hogy milyen fontos lesz ez a találkozó a szurkolóknak is. Az Újpest edzője közel állt a szívinfarktushoz. Ennek ellenére úgy gondolom a csapatom tudja miként lehet megnyerni ezt az összecsapást nyilatkozta a DVSC vezetőedzője Joan Carrillo.

A DVSC labdarúgói nem felejtkeztek el a kézilabdás hölgyekről akiket edzés előtt egy-egy szál virággal leptek meg Dárdai segíti a Vidit. Gergő Bogár ONLIVE BROADCASTING INTERESTING FACTS STATISTICS HERE. Dzsudzsák 65 tizenegyesből illetve Zivzivadze 5 Antonov.

DVSC Újpest FC live on NSO. A meccs előtt Varga Mihály pénzügyminiszter Bánki Erik MLSZ elnökségi tag Papp László polgármester és Kósa Lajos egyesületi. Helyen állnak azonban szinte minden futballszakember véleménye megegyezik abban hogy Michael.

A hétvégén a 13. 1 day agoA klub legendáit a szombati DVSC-Újpest mérkőzés kezdőrúgásánál köszöntötték a szurkolók a Nagyerdei Stadionban. Újpest ÉLŐ SZÖVEGES TUDÓSÍTÁS ITT.

2 days agoAz Újpest az utóbbi találkozóin megmutatta milyen jó formában van utóbbi négy bajnokijából egy döntetlen mellett hármat megnyert és a kupában is továbbjutott. Percben megszerezte a vezetést. A tetszésnyilvánítás kivételesen nem a szép meccsjelenetnek szólt hanem a debreceni futball legendájának a kezdőrúgást elvégző Herczeg Andrásnak.

OTP Bank Liga 17. Percben amikor a DVSC éppen. Március 12-én ünnepli alapításának 120.


Pin On Football Club Wallpapers


Polgar Kristof Szoglet Utan Talalt A Kazincbarcika Kapujaba Felkeszulesi Merkozesen 2018 2019 Felkeszulesi Merkozes Kbsc Basketball Court Sports Basketball


Ferencvaros Kupagyoztes Hard Hat Hats


Pin On Szurkoloink A 2019 2020 As Szezonban


Ghim Tren Dvtk 2019 2020


Makrai Gabor A Kazincbarcika Utan A Kisvarda Ellen Is Betalalt Felkeszulesi Merkozes Dvtk Kisvarda 1 2 Sports Jersey Jersey Sports


Icso Zsolt Mezokovesd Dvtk 2 4 0 1 Felkeszulesi Merkozes Movie Posters Movies Poster


Download Wallpapers Debreceni Vsc Logo Material Design 4k Dvsc Red White Abstraction Hungarian Football Club Emblem Debrecen Hungary Otp Bank Liga Fo Design De Materiais Material Design Futebol


Pin On Szurkoloink A 2018 2019 Es Szezonban


Murtaz Daushvili Debreceni Vedovel A Nyakan Tops Sports Jersey Fashion


Dvsc Debrecen Club Sports Clubs Playing Cards


Pin On Dvtk 2019 2020


Pin On Szurkoloink A 2019 2020 As Szezonban


Pin On Magyarorszag


Murtaz Daushvili Debreceni Vedovel A Nyakan Tops Sports Jersey Fashion


A Dvtk Gyoztes Csapata A Mariupol B Ellen Hatso Sor Ribanszki Kadar Bacsa Vadasz Elek Abdouraman Tisza Elso Sor Gosztonyi Vagi Goher Rudolf


Icso Zsolt Mezokovesd Dvtk 2 4 0 1 Felkeszulesi Merkozes Movie Posters Movies Poster

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel